X

Tko smo mi?

Empirio je tim koji se sastoji od stručnjaka u domeni interneta, dizajna, animacije, fotografije, audia, videa, prodaje i marketinga. Potrebu objedinjavanja svih navedenih usluga opravdava činjenica da su iste potrebne svim tvrtkama koje se žele kvalitetno i čvrsto pozicionirati na tržištu, a potraga za uslugom “na razini” u svakoj od navedenih disciplina može biti iznimno komplicirana i dugotrajna, dok je usklađivanje istih praktički nemoguća misija. Ne, nismo otkrili toplu vodu, ali smo otkrili jedni druge i spojili se u tim koji može zadovoljiti sve vaše digitalne potrebe i ostaviti vam dovoljno prostora da se bavite onime šte ste i htjeli – svojim poslom.

Optimalni rokovi

Prvo i osnovno pravilo našeg tima je maksimalna optimizacija utrošenog vremena pri izradi projekta. Drugo pravilo jest da prvo ne smije utjecati na kvalitetu proizvoda.

Responzivnost

Naši proizvodi se automatizmom prilagođavaju svim veličinama i rezolucijama ekrana što je neophodno za kvalitetno korisničko iskustvo i optimizaciju za tražilice.

Sigurnost

Neophodno je biti dobro zaštićen  u eri u kojoj hakeri rušenjem vaših stranica "stažiraju" za budući rad u antivirusnim kompanijama. S nama ste sigurni.

125

dovršenih projekata

468

zadovoljnih klijenata

5

osvojenih nagrada

Proizvodi od zelenih piksela

Svi naši projekti su pohranjeni na serverima koji se nalaze u Amsterdamu i napajaju se vjetroelektranama. Doprinos je možda malen, no "Kad bi svi ljudi na svijetu, baš kao sva djeca na svijetu..."

Braink Features

Savjetovanje

Imate ideju no niste sigurni u njenu realizaciju? Možemo vam pomoći....

Fotografija

Empirio vam može ponuditi klasične i art fotografije i formate...

Internet usluge

Vaši potencijalni klijenti žele informaciju dobiti brzo i jednostavno...

Audio & Video

Nudimo široku lepezu usluga, od osmišljavanja projekata i predprodukcije...

Grafički dizajn

Grafički dizajn je vrsta primijenjene umjetnosti koja najčešće uključuje...

Animacija

Posebno nam je veliko zadovoljstvo predstaviti vam UNDERTOON produkciju...

Mobile Optimized


Spremni za mobilne uređaje

Živimo u vremenu u kojem je konzumacija digitalnih sadržaja skoro u potpunosti preseljena na mobilne uređaje. Responzivni dizajn je odgovor na problem neprilagođenih sadržaja koji su na manjim ekranima teško ili u potpunosti nedostupni. Ako vam se čini da je ovaj dizajn stvar budućnosti, varate se. Danas su gotovo svi veliki igrači prihvatili ovu tehniku i uvelike ubiru njene plodove. Budite sigurni, posjetitelji će vam biti zahvalni ako ih počastite modernim, responzivnim dizajnom. Čak je i Google ove godine naveo ovakav dizajn kao jedan od ključeva za dobro pozicioniranje u rezultatima pretrage. Pametnome dovoljno.